Interpoint en Movinex slaan de handen ineen. Het binnen het Caribisch gebied gerenommeerde opleidingsinstituut Interpoint en Movinex werken samen om ook binnen Nederland trainingen te verzorgen.

Als eerste verzorgen wij een leergang verandermanagement. Deze leergang is primair bedoeld voor (programma)managers, projectleiders en (interne of externe) adviseurs die verantwoordelijkheid dragen voor het het (mede) sturen van veranderingen in organisaties.

In vier blokken van twee dagen werken we aan de ontwikkeling van kennis en inzicht in veranderprocessen en het versterken van de persoonlijke effectiviteit. We passen dit vervolgens toe bij het analyseren van de verandervraagstukken van deelnemers en door het ontwerpen en toepassen van krachtige interventies. Tussen de blokken door wordt gewerkt aan onderlinge intervisie om het leren van elkaar te faciliteren.

Voor geïnteresseerden organiseren we een gratis proeverij op 5 september aanstaande, van 16.00 – 18 uur bij Interpoint in Rijswijk. Om op te geven voor de proeverij en voor het opvragen van meer informatie: secretariaat@movinex.nl.

De nieuwe naam van Movinex is TopNetwerk

Bezoek onze nieuwe website hier!